Για τις Κοινωνικές Δομές μίλησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου ο Δήμαρχος

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αγρινίου πραγματοποίησε την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 ο Γιώργος Παπαναστασίου, επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο – Νέα Αρχή Τόπος να ζεις», όπου συζήτησε με το ιατρικό προσωπικό και τους εργαζόμενους.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Ανδρέας Τσώλης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αγρινίου για τη συνεργασία, ενώ από την πλευρά του ο κ. Παπαναστασίου επισήμανε ότι η Δομή Αστέγων είναι η μοναδική που λειτουργεί στην Δυτική Ελλάδα: «Απλώσαμε ένα δίχτυ προστασίας στην πόλη αγκαλιάζοντας περισσότερες από 4.000 οικογένειες. Ενισχύσαμε τις υπάρχουσες δομές και ταυτόχρονα διευρύναμε την κοινωνική προστασία δημιουργώντας νέες δομές. Εγκαινιάσαμε τη Δομή Σίτισης και Παροχής Βασικών Αγαθών, το Κοινωνικό φαρμακείο με 100 ωφελούμενους κάθε μήνα.

Λειτουργήσαμε τις Δομές Αστέγων με Ανοικτό Κέντρο Ημέρας και Υπνωτήριο. Δημιουργήσαμε το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά και φροντίσαμε τη συνέχιση της λειτουργίας για τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών. Για εμάς είναι σημαντική η συνέχιση της λειτουργίας αυτών των υπηρεσιών».

Αμέσως μετά ο κ. Παπαναστασίου, συνοδευόμενος από υποψήφιους Συμβούλους του Συνδυασμού του, επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΟΑΕΔ και την ΔΕΗ.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος