Λιβανός: «Η ασφάλεια προϋπόθεση για την ελευθερία και την ανάπτυξη»

Την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας επισκέφτηκε την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 ο Σπήλιος Λιβανός, Σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.  Συναντήθηκε με τον Διευθυντή Ιωάννη Νταλαχάνη, τον Υποδιευθυντή Κώστα Κακούση, τον Πρόεδρο Ένωσης Αστυνομικών Χρήστο Τέγα και τον Αντιπρόεδρο Μιχάλη Μπιλάλη.

Συζήτησε μαζί τους τις δυνατότητες και τα προβλήματα του κλάδου γενικώς και ειδικότερα τα ζητήματα που αφορούν στην Διεύθυνση Αιτωλίας. Ενημερώθηκε για τις θετικές εξελίξεις στο κτιριακό ζήτημα στέγασης των Υπηρεσιών, όπως επίσης και για τα οργανικά και υλικοτεχνικά ζητήματα της Υπηρεσίας.

Ο υποψήφιος Βουλευτής είχε διάλογο με αστυνομικούς και πολίτες που ήταν παρόντες στην Αστυνομική Διεύθυνση. Ζήτησε από την τοπική ηγεσία όσοκαι από τους εκπροσώπους των Αστυνομικών άμεση και υπεύθυνη καταγραφή και προτεραιοποίηση των αναγκών τους.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Λιβανός δήλωσε:

«Δημοκρατία, ελευθερία, παραγωγικότητα και επιχειρηματικότητα, δεν μπορούν να υπάρξουν σε μια χώρα που δεν έχει ασφάλεια. Στην Ελλάδα σήμερα, τόσο στην Αθήνα όσο και στα χωριά μας, οι πολίτες αισθάνονται ανασφάλεια. 

Η εγκληματικότητα συνεχώς αυξάνεται, η ατιμωρησία αποθρασύνει και οι τρομοκράτες συνεργάζονται με τους ποινικούς κατάδικους.

Η πολιτική ηγεσία παρακολουθεί αμέριμνη χωρίς να δείχνει κανένα ενδιαφέρον ή πολιτική βούληση. Ο πρόεδρος της ΝΔ αλλά κι εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε να στηρίζουμε σε όλα τα επίπεδα αλλά και να προστατεύσουμε τους Έλληνες αστυνομικούς. Οι Έλληνες αστυνομικοί είναι κομμάτι της κοινωνίας και βασικός πυλώνας της Δημοκρατίας μας.

Με αυτή τη νοοτροπία θα κινηθώ σε όλη μου την πολιτική πορεία, ευρισκόμενος πάντα δίπλα τους.»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος