Με μέλη του ερασιτέχνη και της ΠΑΕ συναντήθηκε ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ

Με αφορμή την επίσκεψή του στο Αγρίνιο, ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Παναιτωλικού και της ΠΑΕ Παναιτωλικός στα γραφεία του συλλόγου, στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Τον υποδέχτηκαν, εκ μέρους του Ερασιτέχνη, ο πρόεδρος Παναγιώτης Στεργίου και ο Γενικός Γραμματέας Ηλίας Τσιάντης κι εκ μέρους της ΠΑΕ ο πρόεδρος Γεράσιμος Μπελεβώνης, ο αντιπρόεδρος Θωμάς Σπύρου και το μέλος Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε κλιμάκιο του Κ.Κ.Ε. με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νικόλαο Μωραΐτη, τον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου Τίμο Παπανικολάου, συνοδευόμενο από τον πρώην διεθνή διαιτητή FIFA ποδοσφαίρου Βασίλειο Νικάκη και το μέλος της τομεακής επιτροπής ΚΚΕ Αιτωλοακαρνανίας Αλέξανδρο Παγώνη.

Ο κ. Κουτσούμπας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Παναιτωλικού, ενώ προηγήθηκε συζήτηση σε θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο και τον αθλητισμό της περιοχής.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ αναφέρθηκε στην επίσκεψή του, λέγοντας πως δεν πρόκειται για μια απλή επίσκεψη, ενώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη τον ευχαρίστησαν για τη συνάντηση και δεν παρέλειψαν να τονίσουν πως πρόκειται για τον πρώτο αρχηγό κόμματος που επισκέπτεται τον Σύλλογο.

8299

8310

8334

8344

8368

8369

8374

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος