Είχε διάλογο με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό – Τι είπε στους κατοίκους της Δ.Ε. Αρακύνθου

Το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου επισκέφτηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Είχε διάλογο με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη λειτουργία του Ιδρύματος.

Μετά την επίσκεψή του δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό χρειάζονται διεξοδική παρακολούθηση προκειμένου να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου. Βασική μέριμνα της πολιτείας πρέπει να είναι η ενίσχυση του νοσοκομείου με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Το 2016 κατέθεσα Επίκαιρη Ερώτηση για τα προβλήματα στη λειτουργία των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου. Ωστόσο, η κυβέρνηση έδειξε ολιγωρία στην επίλυσή τους. Μίλησα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η καρδιολογική και παιδιατρική κλινική και τις σοβαρότατες ελλείψεις στα αντίστοιχα τμήματα σε ιατρούς, νοσηλευτές και ιατρικό υλικό. Σήμερα περιμένουμε ακόμη απαντήσεις…»

Επίσκεψη στην Δημοτική Ενότητα Αρακύνθου

Εκτός από το Νοσοκομείο, ο κ. Κωνσταντόπουλος βρέθηκε και σε τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αρακύνθου. Μίλησε με κατοίκους σε Άνω και Κάτω Κεράσοβο και διαπίστωσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μίλησαν για τις πιθανές λύσεις τους, ενώ ο υποψήφιος Βουλευτής εστίασε στη βελτίωση των υποδομών (έργα οδοποιΐας και οδικές συνδέσεις, αρδευτικό σύστημα, στήριξη σε πληγείσες περιοχές).

«Στόχος μου ήταν και είναι οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, ακόμη κι αν βρίσκονται στο πιο απομακρυσμένο χωριό, να μην αισθάνονται αποκομμένοι από τα κέντρα λήψης αποφάσεων» είπε σχετικά ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος