Στην ΕΛΕΠΑΠ ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ

Επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου έκανε το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης. Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου Λαμπρινή Κολοβού, ο κ. Δημοσθένης Ταμπακέλης και η Διευθύντρια Αλέκα Κοσμά.

Ο υποψήφιος Βουλευτής ξεναγήθηκε σε όλους τους θεραπευτικούς χώρους των εγκαταστάσεών της ΕΛΕΠΑΠ και διαπίστωσε το πολύπλευρο και πολύτιμο έργο που επιτελείται για την αποκατάσταση και στήριξη των «Γενναίων Παιδιών». Ενημερώθηκε διεξοδικά για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η γνωριμία του με ένα παιδί της ΕΛΕΠΑΠ εδώ και είκοσι χρόνια, την Ευγενία, η οποία σπουδάζει στο Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών της σχολής του Αγρινίου και παράλληλα είναι υποψήφια συγγραφέας. Ο κ. Καραγκούνης την συνεχάρη για την προσπάθεια της και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Τέλος συνεχάρη όλους τους παράγοντες λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ για τα προγράμματα  αποκατάστασης κι εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, αλλά και τους εθελοντές βοηθούς.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος