Μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Σταύρος Καμμένος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», επισκέφθηκαν, την Δευτέρα (15/4), την ΔΟΥ, την ΔΕΗ και το ΠΕΔΥ Αγρινίου.

Κατά την επίσκεψη στην ΔΟΥ Αγρινίου συναντήθηκαν με το προσωπικό της υπηρεσίας, καθώς και τον υποδιευθυντή κ. Λιανό, ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα ζητήματα, για τις περιοχές δράσεις της ΔΟΥ, για την ρύθμιση των 120 δόσεων, καθώς και για την ανάγκη σωστής κατανομής των υποθέσεων που ελέγχονται από την Υπηρεσία.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την ΔΕΗ Αγρινίου, όπου συνομίλησαν με τον προϊστάμενο κ. Κράγκαρη και εργαζομένους της επιχείρησης. Αναπτύχθηκε συζήτηση για τα τρέχοντα ζητήματα της επιχείρησης και ιδίως αυτά των οικονομικών σχέσεων με τον Δήμο και τους πολίτες του Αγρινίου.

Νωρίτερα ο κ. Καμμένος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το ΠΕΔΥ Αγρινίου, όπου συζήτησε τόσο με το ιατρικό προσωπικό όσο και με τους ασθενείς για τον τρόπο λειτουργίας, αλλά και τις ανάγκες που υπάρχουν.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος