Η κα. Μπόκα υποσχέθηκε «να βάλει το δικό της λιθαράκι στον πολύπαθο χώρο της Υγείας»

Επίσκεψη στο «Ιπποκράτειο ίδρυμα Αγρινίου» πραγματοποίησε η υποψήφια Βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία με τη Νέα Δημοκρατία, Γεωργία Μπόκα.

Η ίδια είχε εργαστεί επί σειρά ετών στην κλινική και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα όσα διαδραματίζονται εκεί. Μίλησε με τους πρώην συναδέλφους της για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται από πλευράς τους για την ορθότερη διαχείριση των ασθενών και των θεμάτων που απασχολούν τη μονάδα.

Η κα. Μπόκα υποσχέθηκε να κάνει το καλύτερο δυνατό για την υγειονομική περίθαλψη των ασθενών, τη βελτίωση των υποδομών και γενικά «να βάλει το δικό της λιθαράκι στον πολύπαθο χώρο της Υγείας».

Επίσκεψη στην «Παναγία Ελεούσα»

Η υποψήφια Βουλευτής επισκέφτηκε επίσης το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα». Έκανε ιδιαίτερη μνεία στην σπουδαιότητα του έργου που επιτελεί το Εργαστήρι και των ανθρώπων που εργάζονται σ’ αυτό. Μίλησε και για τις διακρίσεις σε Πανελλήνιο κι Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η υποψήφια Βουλευτής εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη για τα θέματα που αφορούν παιδιά και νέους και δεσμεύτηκε να βελτιώσει τις συνθήκες που επικρατούν, εξοπλίζοντας το προσωπικό με τα κατάλληλα ανανεωμένα μέσα και με περαιτέρω οικονομική ενίσχυση.

Επισκέψεις σε διάφορα χωριά

Συνεχίζοντας την προεκλογική της περιοδεία, η κα. Μπόκα επισκέφτηκε τα χωριά Παλιάμπελα-Δρυμό-Περατιά-Πλαγιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και είχε διάλογο με τους κατοίκους και τοπικούς παράγοντες. Η κα. Μπόκα βρέθηκε και στην Γιορτή Προβατίνας της Πλαγιάς.

Η υποψήφια Βουλευτής περιόδευσε επίσης σε χωριά του Δήμου Αγρινίου: Δοκίμι-Πλάτανο και Καλύβια, ενώ στο Δοκίμι συμμετείχε στις Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΔΟΚΙΜΕΙΑ 2019», που κορυφώθηκαν ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος