Η εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί ως η ημέρα που τιμούνται οι απόστρατοι του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Για το σκοπό αυτό, την 11η Ιουνίου 2017, στις 10:00 το πρωί, στην Πάτρα, θα τελεστεί δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας και στη συνέχεια θα αναγνωσθεί από Αξιωματικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, η ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στις υπόλοιπες Διευθύνσεις Αστυνομίας της περιφέρειας μας και ειδικότερα:

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας στις 10:00 το πρωί, της 11-06-2017, στον Πύργο, θα τελεστεί δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου.
Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας στις 09:45 το πρωί, της 11-06-2017, στο Αγρίνιο, θα τελεστεί δέηση στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας.
Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας στις 10:30 το πρωί, της 11-06-2017, στο Μεσολόγγι, θα τελεστεί δέηση στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Αδαμάντιος Μητρόπουλος, προσκαλεί όλους τους τοπικούς φορείς, τις Αρχές, το αστυνομικό προσωπικό και τους πολίτες των πόλεων, να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους αποστράτους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος