Σε βάθος 38 μέτρων μέτρων στην Καβουρότρυπα

Τραγικό φινάλε είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά, ο οποίος κατέπεσε με διθέσιο αεροσκάφος την περασμένη Τετάρτη (16/1) στην Καβουρότρυπα.

Ο άτυχος πιλότος εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (19/1) στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Καβουρότρυπας Κρυονερίου σε βάθος 38 μέτρων.

Το Λιμενικό εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής:

«Αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό μονοκινητήριου αεροσκάφους και του επιβάτη του στη θαλάσσια περιοχή Πατραϊκού κόλπου από μεσημβρινές ώρες της 16/01/2019, γνωρίζεται ότι στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισαν, απογευματινές ώρες σήμερα, τη σορό του αγνοούμενου 47χρονου χειριστή μέσα στο θάλαμο διακυβέρνησης του αεροσκάφους, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Καβουρότρυπας Κρυονερίου Αιτωλοακαρνανίας, σε βάθος περίπου τριάντα οκτώ μέτρων και πενήντα εκατοστών (38,50m).

Η ανωτέρω σορός αφού ανασύρθηκε, μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Μεσολογγίου, έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου.»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος