Το αποθεωτικό χειροκρότημα των θεατών απέσπασε η θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην πρεμιέρα της παράστασης «Ψέμα στο Ψέμα», η οποία παρουσιάζεται φέτος για δεύτερη χρονιά από τους αστυνομικούς-ηθοποιούς.

Η παράσταση του Anthony Neilson, σε σκηνοθεσία Γιούλης Μαρούση, ξεσήκωσε το κοινό που βρέθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου στην πρεμιέρα, την Πέμπτη (18/5), σε μία βραδιά στήριξης του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η θεατρική ομάδα συνεχίζει την προσπάθειά της και την Παρασκευή 19 Μαΐου (21:15), με σκοπό να στηριχτεί αυτή τη φορά ο Σύλλογος ΑμεΑ Αιτωλοακαρνανίας «Ηλιαχτίδα».
(Η είσοδος στη παράσταση είναι δωρεάν)

Εκτός της παράστασης της Παρασκευής, θα δοθούν ακόμη 2 παραστάσεις (Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Μαΐου, 21:15) με σκοπό να στηριχτούν το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» και η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ της παράστασης

Μετάφραση-Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γιούλη Μαρούση
Σκηνικά: Νίκος Βελτσίστας
Φωτισμοί-Ήχος: Δημήτρης Παπαδάκης
Επιμέλεια Κουστουμιών: Μάγδα Σαρλάμη
Μουσική Επιμέλεια: Μάγδα Σαρλάμη
Βεστιάριο: Φάνης Κουκουνιάς
Βοηθός σκηνοθέτη: Θύμιος Παπαγρίβας

Παίζουν:
Λάμπρος Κατσινούλας
Βασίλης Σβίγγος
Ιωάννα Τσούνη
Βάσια Βλάχου
Γιώργος Τσιτσέλης
Νίκος Τσαρούχης
Θόδωρος Ρεβύθης
Θύμιος Παπαγρίβας

Επιμέλεια αφίσας-προγράμματος: Χριστιάνα Μπίμπα
Φωτογραφίες: Θύμιος Παπαγρίβας
Κομμώσεις: Έφη Μιλιώνη
Μακιγιάζ: Μαρία Ταρκαζίκη
Βιντεοσκόπηση παράστασης : Κώστας Λέτσας

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice συμμετείχε με την παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα» στο Πανελλήνιο Ερασιτεχνικό Φεστιβάλ Θεάτρου Ιεράπετρας, Πανευρωπαϊκού Χαρακτήρα, από το οποίο απέσπασε 6 βραβεία, μεταξύ των οποίων: Ά καλύτερης παράστασης , Ά ανδρικού και Ά γυναικείου ρόλου, σκηνοθεσίας ,χορογραφίας, μουσικής επιμέλειας και μια ειδική διάκριση ερμηνείας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος