Σε ηλικία μόλις 22 ετών, η νεαρή από το Αγρίνιο ξεκινάει την δισκογραφική της καριέρα

Η Άννα Πανταζοπούλου, η νεαρή ερμηνεύτρια από το Αγρίνιο (με καταγωγή από τα Καλύβια), που έχει ξεχωρίσει με την «φρέσκια» παρουσία της στο ελληνικό πεντάγραμμο, από σήμερα παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τον τίτλο «Έννοια» σε μουσική Μελίνας Μακρή – Φράνκι Λούβαρη και στίχους της Ευανθίας Μάγνη.

Η όμορφη Αννα ξεχωρίζει και σε αυτό το τραγούδι τόσο για τις ικανότητες της όσο και για την ομορφιά της. Σε κάθε περίπτωση μας δείχνει πως ήρθε για να μείνει…

Η Άννα Πανταζοπούλου, σε ηλικία μόλις 22 ετών ξεκινάει την δισκογραφική της καριέρα στην εταιρία «Spider Music» είναι σπουδάστρια στο Ωδείο Αθηνών, στα τμήματα μουσικής και φωνητικής, ενώ ταυτόχρονα είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια στο τμήμα Ψυχολογίας, του Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών.

Γεννημένη στο Αγρίνιο, ξεκίνησε τις πρώτες της εμφανίσεις πριν δυο χρόνια σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας, αγαπά το έντεχνο λαϊκό τραγούδι και έχει έντονες επιρροές από παραδοσιακούς ήχους.

Λίγο καιρό πριν είχε κάνει μια επιτυχημένη διασκευή στο τραγούδι του Μανώλη Χιώτη «Αφού το θες» και σήμερα η «Spider Music» παρουσιάζει την πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά της Άννας, με τον τίτλο «Έννοια».

Η Μελίνα Μακρή, ο Φράνκι Λούβαρης και η Ευανθία Μάγνη είχαν συνεργαστεί ξανά δύο χρόνια πριν υπογράφοντας τις επιτυχίες «Πατρίδα» που ερμήνευσε η Γλυκερία και «Δεν σε ξεχνώ» που είχε ερμηνεύσει η Μελίνα Μακρή.

Δείτε το νέο τραγούδι της Άννας:

Άννα Πανταζοπούλου: «Ύστερα από κόπο πολύ και πολλών το πρώτο μου single «Έννοια» είναι έτοιμο να ταξιδέψει…»

ΠΗΓΗ

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος