Συνελήφθησαν φυγόποινοι, ιδιοκτήτης καταστήματος και οδηγοί χωρίς διπλώματα

Εννιά συνολικά συλλήψεις έγιναν την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 στο Αγρίνιο (και την Βόνιτσα), για διάφορες υποθέσεις.

Πιο αναλυτικά:

  • Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη 51χρονος το πρωί της Πέμπτης (11/10) στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και οκτώ μηνών για πλαστογραφία και φοροδιαφυγή.

Συνελήφθη 46χρονος το βράδυ της Πέμπτης (11/10) στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

  • Σύλληψη για απείθεια

Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης (11/10) ιδιοκτήτης καταστήματος στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, διότι αρνήθηκε σε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ την είσοδό τους στο κατάστημά του για έλεγχο και διακοπή της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

  • Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθησαν έξι άτομα την Πέμπτη (11/10) σε Αγρίνιο και Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος