Όποιος μπούχτισε από την άχαρη καθημερινότητα και θέλει ν’ απολαύσει ένα χορταστικό ανοιξιάτικο περίπατο στις απόκρυφες και φυσικά άγνωστες ομορφιές της Μυρτιάς, μπορεί να το κάνει το Σάββατο 22 Απριλίου.

Ο Σύλλογος Μυρτιωτών οργανώνει μια ειδική διαδρομή που τα περιέχει όλα: Βάδισμα, ανάβαση, κατάβαση, αγνάντεμα, και, φυσικά, απόλαυση όλων των αποχρώσεων του πράσινου!

Το ραντεβού είναι στη γέφυρα, στου Λαμπράκη, ώρα 9.00΄το πρωί. Η διαδρομή που σχεδίασε ο Σύλλογος για τα μέλη και τους φίλους του, ενώνει τα δύο σημαντικότερα μονοπάτια της Μυρτιάς, αφού θα ξεκινήσει με ανάβαση από τον κάμπο στα Πεζούλια και από κει στην Αγία Παρασκευή, θα κατέβει στην πλατανόφυτη ρεματιά για ν’ ανέβει στην Αγιαλεούσα και τον Αγιάννη και, μετά, θα κατηφορήσει στην περίφημη “Προσκύνηση” για να καταλήξει στους διάσημους πια μύλους Κωνσταντόπουλου.

Περιττό να υπενθυμίσουμε ότι μια τέτοια διαδρομή χρειάζεται κατάλληλα αθλητικά παπούτσια. Θα θέλετε όμως σίγουρα να μεταδώσετε στους φίλους και τις μαγικές εικόνες που θα ξετυλιχτούν μπροστά στα μάτια σας, γι’ αυτό μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας την φωτογραφική μηχανή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε ν’ απευθυνθείτε στον Πρόεδρο του Συλλόγου Θύμιο Φλούδα στο τηλέφωνο: 6977 509786.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος