Αφέθηκαν ελεύθεροι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που κατηγορούνταν για συμμετοχή σε κύκλωμα παράνομων Ελληνοποιήσεων

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών απολογήθηκαν το πρωί της Τρίτης (2/7) οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην παράνομη έκδοση αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών.

Η απόφαση που αφορά τους 3 εμπλεκόμενους από το Μεσολόγγι είναι να αφεθούν ελεύθεροι. Μόνο στον έναν από αυτούς επιβλήθηκε ένα μικρό χρηματικό ποσό ως εγγύηση.

Σύμφωνα με το onairnews.gr, από το πρωί βρισκόταν στα δικαστήρια μαζί τους ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, για να τους συμπαρασταθεί, αφού τους συνδέει φιλία χρόνων.

Να θυμίσουμε ότι από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είχε γίνει εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση που εκτυλίχτηκε σε έξι πόλεις της χώρας, για την αποδόμηση οργανωμένου εγκληματικού δικτύου, το οποίο δραστηριοποιούνταν στο πεδίο της παράνομης έκδοσης αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς, υπηκόους τρίτων χωρών.

Για την υπόθεση αυτή είχαν συλληφθεί είκοσι τρία (23) άτομα, δεκαέξι (16) ημεδαποί και επτά (7) αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και τα δύο (2) αρχηγικά μέλη της οργάνωσης. Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται επτά (7) δικηγόροι και πέντε (5) υπάλληλοι του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος