Τι πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι των οικισμών για δωρεάν υπηρεσίες τηλεοπτικής κάλυψης

Την έναρξη της διαδικασίας πιστοποίησης και ένταξης των δικαιούχων στο έργο «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας» της ΓΓ Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ανακοίνωσε ο Δήμος Αγρινίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μόνιμοι κάτοικοι 52 οικισμών του Δήμου Αγρινίου, που είναι εκτός τηλεοπτικής κάλυψης, μπορούν μέχρι 19 Μαρτίου 2019, να υποβάλουν αίτημα στα ΚΕΠ του Δήμου Αγρινίου, προκειμένου να λάβουν δωρεάν υπηρεσίες τηλεοπτικής κάλυψης.

Οι δικαιούχοι κατατάσσονται σε κατηγορίες με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη ξεχωριστού νοικοκυριού και αναλόγως προσκομίζουν τα δικαιολογητικά ανά κατηγορία.

Οι εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες τηλεοπτικής κάλυψης είναι η digea και η cosmote tv, ενώ η επιλογή θα γίνεται από τον δικαιούχο. Η πληρωμή της επιδότησης μετά τον έλεγχο της αίτησης θα γίνεται απευθείας στην εταιρία.

Περισσότερες πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πληροφορηθούν τις προϋποθέσεις αναλυτικά από τα ΚΕΠ του Δήμου Αγρινίου και από τα επισυναπτόμενα ΦΕΚ Ν.4563/2018 (ΦΕΚ Α 169) και ΚΥΑ 3269/2018 (ΦΕΚ Β 5022), αρχεία 4 και 5 αντίστοιχα. (βλ. παρακάτω):

Πίνακας οικισμών του ΦΕΚ Α 169 (Ν.4563/2018 παραρτήματα Α κα Β μέρους)

Πίνακας κατηγοριών των δικαιούχων και δικαιολογητικά

Πίνακας με τις παρεχόμενες υπηρεσίες

ΦΕΚ Α 169

ΦΕΚ Β 5022

Κατάλογος των ΚΕΠ Δήμου Αγρινίου

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος