Το Φαρμακείο Κακαβούλας Στέφανος και Ανδρέας επισκέφτηκαν οι εκπαιδευόμενοι του Δ.ΙΕΚ Αγρινίου, του τμήματος Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας μαζί με την εκπαιδεύτριά τους κ. Ελένη Νικολάου (Διαιτολόγο, Διατροφολόγο), στο πλαίσιο του μαθήματος Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα.

Κατά την επίσκεψή τους οι εκπαιδευόμενοι ενημερώθηκαν σχετικά με το τι ισχύει με τα συμπληρώματα διατροφής, τα βότανα και τα σκευάσματα αδυνατίσματος. Είδαν στην πράξη πως λειτουργεί ένα φαρμακείο στο κομμάτι της διατροφής και πως μπορούν να απασχοληθούν σε αυτό. Επιπλέον, πήραν πληροφορίες και συμβουλές για το πως μπορούν να διαχειριστούν τη γνώση που λαμβάνουν σχετικά με την ειδικότητά τους και πως μπορούν να επενδύσουν σε αυτή.

Οι εκπαιδευόμενοι έδειξαν αξιοσημείωτο ενδιαφέρον, θέτοντας ερωτήματα στους φαρμακοποιούς και έλαβαν τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με την ειδικότητά τους.

Η διοίκηση του Δ.ΙΕΚ Αγρινίου ευχαριστεί το Φαρμακείο Κακαβούλας Στέφανος και Ανδρέας για την θερμή υποδοχή των εκπαιδευόμενων στον χώρο τους και για την έγκυρη ενημέρωση αυτών.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος