Κοπή πίτας στον ΝΟΜ

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του έκανε ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του στο λιμάνι. Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο Πρόεδρος κ. Γεράσιμος Κοτσίρης κάνοντας απολογισμό των δράσεων του 2018, ενώ ενημέρωσε για τα σχέδια του Ομίλου για το 2019.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, κ. Νίκος Καραπάνος, βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές του Ομίλου και εξήγγειλε την κατασκευή πισίνας στην πόλη. Κατόπιν ο Πρόεδρος του Κέντρου Λόγου και Τέχνης Διέξοδος κ. Νικόλαος Κορδόσης, ενημέρωσε για την εκδήλωση που σχεδιάζεται από κοινού μεταξύ της Διεξόδου και του Ναυτικού Ομίλου στο νησί του Καλάμου το καλοκαίρι του 2019.

Τιμήθηκαν οι φίλοι του Ομίλου που βοήθησαν εθελοντικά στις δράσεις του και δόθηκαν δώρα σε όλους τους μικρούς αθλητές, ενώ έγινε και απονομή των διπλωμάτων στους επιτυχόντες της 26ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας.

Συγκίνηση επικράτησε όταν ο Γ.Γ κ. Νικόλαος Χαντζής διάβασε την απόφαση του Δ.Σ. για την ανακήρυξη του πρώην Προέδρου και μέλους κ. Σπύρου Κατσαβού ως Επίτιμου Προέδρου του Ν.Ο. Μεσολογγίου, αλλά και στην ομιλία του κ. Δημητρίου Μαντζουράτου, ο οποίος ανέπτυξε, με τον δικό του μοναδικό λόγο, τις ικανότητες και το έργο του κ. Σπύρου Κατσαβού.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Νικόλαος Καραπάνος, ο Αντιδήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Αγαθάγγελος Κότσαλος, ο Πρόεδρος του Πνευματικού-Κοινωνικού-Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Αναστάσιος Σκαρμούτσος, ο Πρόεδρος του Κέντρου Λόγου και Τέχνης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» κ. Νικόλαος Κορδόσης, ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Βασίλειος Σπυρόπουλος, οι αθλητές μας, οι γονείς, τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος