Κοπή πίτας μεταξύ μελών και φίλων από την Αρχαιολογική Εταιρεία

Παρουσία αρκετών μελών και φίλων έγινε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στην αίθουσα της PIZZA Roma, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ιστορικής – Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.

«Μεταξύ των πρωτοβουλιών που προωθεί η Εταιρεία για τον καινούργιο χρόνο 2018 ξεχωρίζουν οι ενέργειες για τον χαρακτηρισμό ως Διατηρητέων των εγκαταστάσεων του πρώην Καπνικού Σταθμού Έρευνας Αγρινίου με στόχο την επίσπευση των διαδικασιών για την εγκατάσταση στο χώρο αυτό, του Μουσείου Καπνού της μεγάλης καπνούπολης στη Νότια Ελλάδα το Αγρίνιο», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Νίκος Σκιαδάς.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Βαρεμένος, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Τσιχριτζής, ο πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κ. Ρόκκος οι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Αγρινίου κ.κ. Τραπεζιώτης και Διονυσόπουλος, η Διευθύντρια Αγροτικής Οικονομίας Δήμου Αγρινίου κ. Τσιχριτζή,  ο Διευθυντής του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου κ. Σελιμάς, πολλοί εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων. Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της δευτεροβάθμιας Ένωσης φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Δυτικής Ελλάδας ο καθηγητής κ. Λουκάς Γεωργίου. Το δώρο για το φλουρί της πίτας προσφέρθηκε από το παλαιό μέλος της Εταιρείας μας κ. Νερατζή και αφορά την εξαιρετική διδακτορική διατριβή του «Η ΧΏΡΑ ΤΩΝ ΑΙΤΩΛΩΝ».

«Ευχαριστούμε τους φίλους και τα μέλη που για άλλη μία φορά μας τίμησαν με την παρουσία τους. Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά και όρεξη για δουλειά από όλους μας» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Εταιρεία.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος