Τι περιλαμβάνει η εκδήλωση που ξεκινάει από τη Βόνιτσα

Μία νέα εκδήλωση για τα παιδιά ξεκινάει από την Βόνιτσα την Παρασκευή 13 Ιουλίου στην Πλατεία της Βόνιτσας και θα πραγματοποιηθεί σε άλλα τέσσερα μέρη του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας (Αετός, Πλαγιά, Θύρρειο, Μοναστηράκι).

Είναι η «Ημέρα Παιδιού και Χαράς» που θα γίνει με την αμέριστη και αφιλοκερδή υποστήριξη του Εικαστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Hobbyland.

Τα παιδιά, από τις 20.00 στην Πλατεία της Βόνιτσας, θα απολαύσουν υπέροχα διαδραστικά παιχνίδια, θα διασκεδάσουν με κλόουν και μουσική και τέλος θα ομορφύνουν με τις ζωγραφιές τους την Πλατεία και την Παραλία της Βόνιτσας.

Οι δράσεις θα ξεκινήσουν από την Πλατεία της Βόνιτσας στις 20.00 την Παρασκευή και θα επεκταθούν σε διάφορα σημεία του κέντρου της Βόνιτσας (παραλία, πλατεία Δημαρχείου).

Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι δωρεάν και απεριόριστη.

Αναλυτικά:

Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν – χρωματίσουν τα σκαλιά στην πλατεία που οδηγούν στο Κάστρο με διάφορα χρώματα και σχέδια. Θα δώσουν χρώμα στην πλατεία. Εκεί θα σχεδιαστούν και κάποια παιχνίδια στο δάπεδο, όπου θα μείνουν εκεί όλο το καλοκαίρι, για να παίζουν τα παιδιά.

Θα φτιαχτούν 3 ξύλινες καρδιές, οι οποίες θα χρωματίσουν τα παιδιά και θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης (εισόδους και παραλία).

Θα υπάρχουν επίσης 2 μπάνερ με σχέδια, τα οποία να ζωγραφίσουν τα παιδιά και να τοποθετηθούν αρχικά στον χώρο των εκδηλώσεων και στη συνέχεια να τα κρατήσει ο παιδικός σταθμός για διακόσμηση.

Θα δημιουργηθεί στην Βόνιτσα το παραμύθι των παιδιών όπου θα υπάρχει από τα HobbyLand ένας κορμός και θα το αναπτύξουν τα παιδιά, το οποίο θα κρατηθεί και θα τυπωθεί για να σταλεί στα σχολεία τον Σεπτέμβριο.

Θα γίνει επίσης το γνωστό στα παιδιά της Βόνιτσας «τραπέζι χειροτεχνίας», όπου τα παιδιά φτιάχνουν μια προκαθορισμένη χειροτεχνία και την παίρνουν μαζί τους. Και τέλος το καθιερωμένο face painting με τον κλόουν.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος