Η ιστοσελίδα vivlio-life.gr και η συγγραφέας των βιβλίων «Έτσι ξαφνικά έγιναν όλα» και «Απώλειες» Ιουλία Ιωάννου πραγματοποιούν εκδήλωση γνωριμίας την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ESPERIA BOUTIQUE HOTEL (Χαρ. Τρικούπη 31, τηλ. 26410 23033) στις 11.00 το πρωί, στο Αγρίνιο.

«Γιορτάζουμε τα έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας μας στην ενημέρωση σε ό,τι αφορά τον χώρο του πολιτισμού και εκφράζεται με μια διαφορετική άποψη μέσω του διαδικτύου» σημειώνει σχετικά η Ιουλία Ιωάννου.

Τα τρία τελευταία είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στο βιβλίο, τους συγγραφείς, τις νέες κυκλοφορίες των μεγαλύτερων εκδοτικών οίκων της Ελλάδας.

Η εκδήλωση έχει την υποστήριξη 15 εκδοτικών οίκων που συνεργάζεται η ιστοσελίδα και θα προσφέρουν στους φίλους που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση από τρία (3) βιβλία.

«Σας περιμένουμε για να γιορτάσετε μαζί μας και να ενημερωθείτε για όλες τις δραστηριότητες της ιστοσελίδας, που αγαπάει το βιβλίο και τους συγγραφείς, καθώς και την ανακοίνωση του web radio vivlio-life!» αναφέρει το σχετικό κάλεσμα της συγγραφέα.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος