Ο παλμός της επιχειρηματικότητας θα χτυπά την Τετάρτη 23 Μαρτίου στη Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο, όπου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, από ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη Συνεδριακή Εκδήλωση- Επιχειρηματική Συνάντηση, με το επίκαιρο και ενδιαφέρον θέμα «Ανασυγκρότηση και εκσυγχρονισμός Επιχειρήσεων».

Τις επιμέρους ενότητες που καλύπτουν ευρύ φάσμα θεμάτων που απασχολούν τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, θα αναλύσει ομάδα έμπειρων, εξειδικευμένων στελεχών, ενώ θα υπάρχει και διαρκής δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων εκ μέρους του ακροατηρίου.

Συγκεκριμένα οι ομιλητές- εισηγητές με τα αντίστοιχα θέματα που θα παρουσιάσουν θα είναι οι:

-Αναστάσιος Πολύχρονος, Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος «Επιχειρηματικό περιβάλλον και ανάγκες των επιχειρήσεων»
-Αντώνης Γούσης, Βοηθός Γενικός Διευθυντής  της Τράπεζας Πειραιώς επικεφαλής Δικτύων και Επιχειρηματικών Κέντρων Ηπείρου, Δυτ. Ελλάδος και Δυτ. Μακεδονίας «Τράπεζες και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας»
-Βαγγέλης Τσιμπλοστεφανάκης, Στέλεχος ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΕ «Οργανωτική και διοικητική αναδιάρθρωση -Αναπτυξιακός Νόμος – Management Reporting – Εμπορικά Δίκτυα»
-Θ. Χατζηιωάννου, Νομικός: «Νομικά θέματα και σύγχρονα εταιρικά σχήματα»
-Γ. Μαρκατάτος , Διευθύνων Σύμβουλος ELYROS Α.Ε. «Προγράμματα ΕΕ – Προγράμματα ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού»
-Τερέζα Παπασαραντοπούλου, Υπεύθυνη ανάπτυξης εργασιών, E-on Integration Α.Ε. «Αξιοποίηση καινοτομίας και νέων τεχνολογιών» (Σύνδεση με skype)

Επίσης με πρωτοβουλία των οργανωτών θα γίνει αναφορά στις «Δράσεις της Περιφέρειας για την επιχειρηματικότητα στην Δυτική Ελλάδα».

Εξ άλλου κατά την έναρξη θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα κάνουν τοποθετήσεις οι:

-Καθηγητής Κλεομένης Μπάρλος, Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος. (ΣΕΒ ΠΕ& ΔΕ)
-Παναγιώτης Τσιχριτζής, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας
-Κωνσταντίνος Ρόκος, Πρόεδρος Δ.Ε. Περιφ. Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας ΤΕΕ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθεί από τους οργανωτές η καθιερωμένη τιμητική διάκριση, σε πρόσωπο καθολικής αποδοχής που έχει διακριθεί στη τοπική κοινωνία αλλά και στον επαγγελματικό χώρο που δραστηριοποιείται.

Επισημαίνεται ότι η είσοδος είναι απολύτως ελεύθερη.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Κέντρο Επικοινωνίας & Προβολής, στο πλαίσιο των καθιερωμένων ετησίων Διαπεριφερειακών Επιχειρηματικών Συναντήσεων του κύκλου «Leaders of the New Economy»– Πρωταγωνιστές της Νέας Οικονομίας και πραγματοποιείται με την υποστήριξη και τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ενώ χορηγός είναι η Μεταλλοπλαστική Αγρινίου και η Digiland- Ψηφιακές Εκτυπώσεις –Πάτρα.
Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610 220607 και 2610 226540.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος