Στην αίθουσα «Γλυπτοθήκη» της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς – Ανοιχτή έως 25 Απριλίου

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, στην Παλαιά Δημοτική Αγορά, στην αίθουσα «Γλυπτοθήκη», τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «γνωρίζω τον τόπο μου».

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 25 Απριλίου 2019. Ώρες επισκέψεων: Δευτέρα έως Σάββατο: 10:00-13:30 και 18:00-20:30. Κυριακή και Μεγάλη Πέμπτη απόγευμα κλειστά.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, αναφερόμενος στην συλλογή των φωτογραφιών τόνισε: «Όταν ζεις σε μια πόλη είναι εύλογο να μην αντιλαμβάνεσαι πάντα τι είναι εκείνο που ενθουσιάζει έναν επισκέπτη της. Αυτό που εμείς θεωρούμε δεδομένο, στα μάτια εκείνου που το αντικρίζει για πρώτη φόρα, είναι κάτι που θέλει να ανακαλύψει. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα αυτής της έκθεσης. Προσκαλέσαμε ιδιώτες να προσφέρουν φωτογραφικό υλικό, το οποίο, εφόσον πληρούσε τις προδιαγραφές που θέτει ο Ε.Ο.Τ, θα χρησιμοποιούνταν για την τουριστική προβολή του Δήμου.

Ανταποκρίθηκαν ο Γιώργος Καρδαράς και ο Άγγελος Μακρής δίνοντας μας μια σειρά ονειρικών φωτογραφιών της πόλης. Μια πρώτη γνωριμία με τον τόπο που οπωσδήποτε θέλεις να ανακαλύψεις. Μια πόλη ζωντανή, με ανθρώπινο πρόσωπο που βρίσκεται σε τροχιά τουριστικής ανάπτυξης.

Το Αγρίνιο εξελίσσεται σε ξεχωριστή εμπειρία για όσους επιλέξουν να το επισκεφθούν».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος