Την Δευτέρα η έναρξη των μαθημάτων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές για τα μαθήματα χορών του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) ενόψει της νέας χορευτικής περιόδου 2019-2020. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα γραφεία της ΓΕΑ, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, τις εργάσιμες ημέρες, πρωί και απόγευμα και ώρα 10.00-13.00 και 18.00-21.00.

Συνεχίζεται και φέτος η διαμόρφωση ειδικών τιμών σε ό,τι αφορά τα μαθήματα χορών για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως, φοιτητές, πολύτεκνοι, μακροχρόνιοι άνεργοι κ.λπ.

Τα μαθήματα διδάσκουν οι καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς, κ. Γεώργιος Τσελίκας και κα. Ασπασία Κρικώνη.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά με το πρόγραμμα των μαθημάτων και σε ό,τι αφορά τα τμήματα Ενηλίκων Αρχαρίων διαμορφώνονται δυο τμήματα, το ένα τη Δευτέρα και Τετάρτη 6-7 μ.μ. και το άλλο κάθε Τρίτη 9-11 μ.μ. Για τα υπόλοιπα τμήματα Ενηλίκων ισχύει το περσινό πρόγραμμα, εκτός του τμήματος (Τρίτη και Πέμπτη 9-10 μ.μ.), το οποίο εντάσσεται στο τμήμα της Δευτέρας και Τετάρτης 8-9 μ.μ.

Στα Παιδικά Τμήματα, φέτος και για πρώτη φορά, θα λειτουργήσει τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής για παιδιά προσχολικής ηλικίας (3-5 ετών), όπου μέσω της παραδοσιακής μουσικής και των παιχνιδιών θα μυηθούν στην Ελληνική παράδοση.

Για τις υπόλοιπες λειτουργίες των παιδικών τμημάτων, καθώς και τις επιμέρους λεπτομέρειες όλων των τμημάτων του Ομίλου μπορείτε να ενημερωθείτε απ’ τους χοροδιδασκάλους κ. Γ. Τσέλικα (τηλ. 6977 285049) και κα. Α. Κρικώνη (τηλ. 6978 576744).

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος