Η έναρξη του Diploma in Logistics Management της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή εδραιωμένων εταιριών της Πάτρας και με εισηγητή τον κ. Δημήτρη Παπασωτηρίου. Το πρόγραμμα συνεχίζεται την ερχόμενη Παρασκευή με την ενότητα «Διοίκηση Αποθεμάτων & Προμηθειών» και με εισηγητή τον κ. Χρήστο Μαύρο.

Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών σε συναφές αντικείμενο ή συνολική εργασιακή εμπειρία τριών ετών και επιθυμούν να ανελιχθούν στο δυναμικό αναπτυσσόμενο κλάδο του Logistics και του Supply Chain Management.

Το Πρόγραμμα διεξάγεται στην Ελληνική γλώσσα, διαρκεί 10 μήνες και υλοποιείται κάθε 15 μέρες (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί).

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ: 2610 318 573 / 2610 336 352, Fax: 2610 361 517, email: [email protected], website www.eede.gr.

Στην φωτογραφία: Ο κ. Δημήτρης Παπασωτηρίου με τους συμμετέχοντες του Diploma in Logistics Management.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος