Η επαφή με την Hudson και το ταξίδι στην Αμερική για μαθήματα φωνητικής με τον Stevie Mackey

Ο Παναιτωλιώτης Γιώργος Γιγκλάς ανέπτυξε μία ιδιαίτερη σχέση μέσω διαδικτύου με την διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό Jennifer Hudson. Μια επαφή που δεν περιορίστηκε στο διαδίκτυο, αλλά έγινε και πραγματικότητα, καθώς συναντήθηκαν από κοντά τρεις φορές. Δύο στο Λονδίνο και μια στο Λος Άντζελες.

Μέσα απ’ όλη αυτή την εμπειρία ο Γιώργος Γιγκλάς θέλει ν’ αναπτύξει τις φωνητικές του δυνατότητες και θα ξαναπάει στην Αμερική για να εξελίξει το ταλέντο του.

Σε μια συνάντηση που είχε με την Χρύσα Σπαή εκ μέρους του agriniobestof.gr, στην λίμνη Τριχωνίδα, μίλησε γι’ αυτή του την απόφαση.

images 03

Γιώργο, μάθαμε ότι θα πας πάλι στην Αμερική, πες μας κάτι για αυτό;

Μετά από όλες τις επαφές που είχα μέχρι τώρα κυρίως με την Jennifer Hudson, αλλά και με την βοήθεια και την πλήρη καθοδήγηση της δασκάλας μου στην φωνητική εδώ στο Αγρίνιο, της κας Julia Zekthi, αισθάνομαι ότι είμαι έτοιμος να πάω να κάνω μαθήματα και με τον Stevie Mackey, ο οποίος είναι δάσκαλος φωνητικής στο The Voice Usa και κάνει μαθήματα φωνητικής στην Jennifer Lopez την Selena Gomez και πολλούς άλλους διάσημους τραγουδιστές. Με τον ίδιο μιλήσαμε μέσω διαδικτύου και με περιμένει.

images 06

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου από αυτό σου το ταξίδι;

Βασικά να πάρω μια γνώση μαθημάτων φωνητικής με τον Stevie Mackey. Δεν το λες και λίγο να πάρεις μαθήματα από αυτόν που δίνει οδηγίες σε τόσο μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Εκτός από αυτό θα κάνω κάποιες συναντήσεις με διάφορους παράγοντες. Θα κάτσω ένα μήνα περίπου εκεί. Μέσα από αυτές τις κινήσεις νοιώθω ότι γεμίζω με γνώσεις την ζωή μου, μαθαίνω νέα πράγματα και κάθε φορά εξελίσσομαι και γίνομαι καλύτερος.

Θα ήθελες να κάνεις καριέρα στο Hollywood αν σου δινόταν η ευκαιρία;

Αν και αυτό είναι πολύ προχωρημένο νομίζω ότι θα ήθελα. Ούτως ή άλλως θα είμαι εκεί για πολλές μέρες, ότι προκύψει μέσα από τις επαφές που θα έχω είναι καλοδεχούμενο.

Ποιος σε βοήθησε να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου;

Βέβαια η οικογένειά μου με στήριξε και συνεχίζει να το κάνει. Ο πατέρας μου πάντα ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή την διαδικασία. Μετά με βοήθησε η γνωριμία με την Jennifer Hudson, η οποία μου άνοιξε αρκετές πόρτες και της οφείλω ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ.

gikglas hatson2018 06

Τι σου λένε οι φίλοι σου κάθε φορά που ετοιμάζεσαι να πας εξωτερικό;

Ότι είμαι πολύ τυχερός που μπορώ και έχω τέτοιες εμπειρίες. Πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρά μας.

Σε περίπτωση που δημιουργηθούν προϋποθέσεις θα έμενες εκεί;

Προφανώς ναι. Αν οι προοπτικές δείξουν ότι έχει νόημα και αυτά που θα κάνω θα με εξελίξουν θα μπορούσα να μείνω. Όπως και να έχει όμως δεν πρόκειται να ξεχάσω τον τόπο μας και τον προβάλλω με τα καλύτερα λόγια σε όλους όσους συναντώ στο εξωτερικό. Μάλιστα τους προσκαλώ να μας επισκεφθούν και να γνωρίσουν τα μέρη μας από κοντά. Σαν την πατρίδα μας πουθενά.

images 05

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος