Η Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί τον Ιούλιο εκδηλώσεις για τις πολιτικές εξελίξεις, για την πρόταση του ΚΚΕ και για τα 100 χρόνια από τη Μεγάλη Σοσιαλιστική Οκτωβριανή Επανάσταση.

Το πρόγραμμα, μέχρι στιγμής, έχει ως εξής:

Παρασκευή 14 Ιουλίου & ώρα 20:00, η ΚΟΒ Τριχωνίδας διοργανώνει συγκέντρωση στο καφενείο «Θωμά Σκεπετάρη» στο Παναιτώλιο, με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και διεθνώς και η πρόταση του ΚΚΕ», με ομιλητή το Νίκο Μωραΐτη, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

Τετάρτη 19 Ιουλίου & ώρα 20:30, η ΚΟΒ Μεσολογγίου διοργανώνει εκδήλωση στο «Τρικούπειο» για τα 100 χρόνια από τη Μεγάλη Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Θα γίνει παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ, με ομιλητή το Βασίλη Θεοδωρόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Κυριακή 23 Ιουλίου έως Δευτέρα 24 Ιουλίου & ώρες 21:00-23:00, η ΚΟΒ Αμφιλοχίας διοργανώνει έκθεση βιβλίου στο λιμάνι της πόλης για τα 100 χρόνια από τη Μεγάλη Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση.

Κυριακή 30 Ιουλίου & ώρα 11:00, η ΚΟΒ Βόνιτσας διοργανώνει περιοδεία στην Πάλαιρο, με επικεφαλής το Νίκο Μωραΐτη, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος