Δώδεκα συλλήψεις έκανε συνολικά μέσα σε λίγες ώρες την Παρασκευή (8/2) η ΕΛ.ΑΣ. στην Αιτωλοακαρνανία. Συνελήφθησαν άτομα για κλοπή, παράβαση του ΚΟΚ και του Τελωνειακού Κώδικα, αλλά και για ναρκωτικά.

Αναλυτικά:

Σύλληψη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη 63χρονος το πρωί της Παρασκευής (8/2) στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 496 γραμμάρια καπνού και 300 τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Σύλληψη ανηλίκου δραπέτη για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη 17χρονος το πρωί της Παρασκευής (8/2) στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, διότι αποπειράθηκε να κλέψει αντικείμενα από σπίτι ηλικιωμένης. Από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι είναι δραπέτης του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, απ’ όπου είχε διαφύγει στις 15/12/2018 και κρατούνταν με απόφαση Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αγρινίου.

Έξι συλλήψεις για παράβαση του ΚΟΚ

Συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής (8/2) στο Αγρίνιο και την Βόνιτσα, έξι άτομα, διότι οδηγούσαν τα οχήματά τους, στερούμενοι αδείας ικανότητας οδήγησης.

Τρεις συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών, φωτοβολίδων και βεγγαλλικών

Συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής (8/2) στο 65,5 χλμ. της Ιονίας Οδού, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, τρεις άνδρες ηλικίας 29, 27 και 21 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 5,1 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, πέντε φωτοβολίδες και έξι βεγγαλικά.

Σύλληψη και για ρευματοκλοπή

Συνελήφθη 37χρονος το πρωί της Παρασκευής (8/2) στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, διότι διαπιστώθηκε να έχει προβεί σε απ’ ευθείας ηλεκτροδότηση της οικίας του από στύλο της Δ.Ε.Η., χωρίς να καταγράφεται η ενέργεια που κατανάλωνε.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος