Νέα ονόματα ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Θέρμου εν όψει εκλογών

Οκτώ ακόμα υποψηφίους με τον Συνδυασμό του «Πολίτες σε δράση» ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, εν όψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2019.

«Συνεχίζουμε με αγωνιστικό πνεύμα την προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας. Το έργο μας ως δημοτικοί σύμβουλοι είναι μετρήσιμο και είναι βέβαιο ότι η επόμενη τετραετία θα αποτελεί χρόνο υλοποίησης των όσων σχεδιάσαμε και συνεχίσαμε, αλλά και όσων εμπνευστήκαμε για την καλυτέρευση της ζωής των συμπολιτών μας και την ανάπτυξη του τόπου μας. Όλοι εμείς μαζί με τους νέους υποψηφίους θα δώσουμε τη μάχη της συναίνεσης, του προγραμματικού λόγου, ώστε νικητές να είναι ο δήμος και ο θεσμός της αυτοδιοίκησης» αναφέρουν χαρακτηριστικά τα 7 στελέχη που βρίσκονταν ήδη στο πλευρό του Δημάρχου στην περασμένη πενταετία.

Τα βιογραφικά των παλιών στελεχών

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Κουκούλιας) Κωνσταντίνος του Φωκίωνος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αετόπετρα. Κατοικεί μόνιμα στο Θέρμο και είναι Εργολάβος Οικοδομών και Δημοσίων Έργων. Είναι παντρεμένος με την Φωτεινή Τσόλκα από το Αργυρό Πηγάδι, με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά. Διετέλεσε Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θέρμου επί τρεις συναπτές θητείες. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά το 2014 και είναι αντιδήμαρχος.

ΒΑΛΛΗΣ Αθανάσιος του Παναγιώτη

Γεννήθηκε στο Θέρμο το 1989 όπου και διαμένει. Κατάγεται από πολύτεκνη οικογένεια. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Θέρμου. Είναι αυτοκινητιστής και εργάζεται ως οδηγός  της ΚΤΕΛ Α.Ε Αιτωλ/νιας. Είναι παντρεμένος με την Μαρούση Πουλή και έχουν έναν γιο. Διετέλεσε αντιδήμαρχος και σήμερα είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και εντεταλμένος σύμβουλος πολιτικής προστασίας.

ΓΛΑΒΑΣ Γεώργιος του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε στην Ανάληψη το 1970 όπου και διαμένει μόνιμα. Εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στον Τ.Ο.Ε.Β. Αβαρίκου-Ανάληψης. Είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Καραδήμα κι έχουν έναν γιο. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά το 2014, διετέλεσε αντιδήμαρχος, είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π.ΔΗ.Θ..

ΚΑΛΗΜΕΡΗ Ιωάννα του Γεωργίου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο. Σπούδασε δημοσιογραφία και είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε επιχειρηματικό Όμιλο. Ζει μόνιμα στο Θέρμο και είναι μητέρα ενός αγοριού. Διετέλεσε γραμματέας του Δ.Σ. και αντιδήμαρχος. Δραστηριοποιείται σε τομείς που αφορούν την πρόνοια, την αλληλεγγύη, τον πολιτισμό, τις ανθρώπινες σχέσεις και το περιβάλλον. Είναι εντεταλμένη σύμβουλος για την τουριστική προβολή, τις ιαματικές πηγές και υπεύθυνη των κοινωνικών δομών του Δήμου για τις ευπαθείς ομάδες.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Παναγιώτης του Ευαγγέλου

Γεννήθηκε το 1946 στον Πόρο Ριγανίου. Το 1953 ο πατέρας του μετακόμισε στην Ανάληψη όπου και κατοικεί. Ήταν υπάλληλος στον ΟΑΣΑ ΕΘΕΛ Αθήνας επί 33 χρόνια. Συνταξιοδοτήθηκε το 2006 και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ανάληψη. Ασχολήθηκε με τα κοινά του χωριού του και εκλέχθηκε Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου. Αγωνίστηκε για την λύση των προβλημάτων του χωριού του. Είναι παντρεμένος με τη Βιργινία Δρόσου και έχουν δυο παιδιά. Διετέλεσε αντιδήμαρχος και είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

ΚΟΤΣΑΛΟΣ Κωνσταντίνος του Νικολάου

Γεννήθηκε στο Θέρμο το 1957. Τελείωσε το Λύκειο στο Θέρμο και το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (Τμήμα Στελεχών Επιχειρήσεων). Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την περίοδο 1990-94. Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος 2002-2014. Είναι επαγγελματίας (έμπορος-ηλεκτρολόγος) και διατηρεί κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στο Θέρμο. Είναι παντρεμένος με την Αγλαΐα Κιτσοπούλου και έχουν δύο παιδιά. Είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και αντιδήμαρχος του Δήμου.

ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος του Σωτηρίου

Η δραστηριοποίησή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι συνεχής από το 1990 έως σήμερα, αρχικά ως Κοινοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκινόβρυσης και στη συνέχεια ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Θέρμου, όπου εκλέγεται από το 1998. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος. Είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Διαδημοτικής Αναπτυξιακής Εταιρίας «ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ». Πρωτοστατεί σε πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της περιοχής αναφοράς των φορέων που εκπροσωπεί. Είναι εντεταλμένος σύμβουλος μελετών και αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Νέο πρόσωπο ο Περικλής Παπαγεωργίου

Για πρώτη φορά θέτει υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος ο Περικλής Παπαγεωργίου (φωτο), ο οποίος θα συμμετέχει στην παράταξη του κ. Κωνσταντάρα.

Βιογραφικό:

Ο Περικλής Παπαγεωργίου του Δημητρίου και της Αγγελικής γεννήθηκε στο Διάσελο Κάτω Χρυσοβίτσας Δήμου Θέρμου το 1991, όπου και κατοικεί.  Τελείωσε στο Θέρμο το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Κατάγεται από πολύτεκνη και αγροτική οικογένεια και μετά το τέλος τον στρατιωτικών του υποχρεώσεων εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε τοπική επιχείρηση Super Μarket στο Θέρμο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μάρκετινγκ με στόχο την πλήρη εξειδίκευση στον τομέα της εργασίας του. Είναι υποψήφιος για πρώτη φορά.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος