Μετά τις όμορφες και συγκινητικές εμπειρίες από τις παραστάσεις σε απομακρυσμένα σχολεία, σε Ειδικά σχολεία και στο γηροκομείο, το τμήμα κουκλοθεάτρου «Μια φορά και μια κούκλα» του Δικτύου Στήριξης Μαθητών Αγρινίου (ΔΙ.ΣΤΗ.Μ.Α.) διοργανώνει διήμερη συνάντηση κουκλοθεάτρων στις 17 και 18 Ιουνίου 2017 (Σάββατο και Κυριακή).

«Ο συναισθηματικός κόσμος και η φαντασία των παιδιών μέσα από το Κουκλοθέατρο, μπορούν πραγματικά -εκτός από το να εκφραστούν και να καλλιεργηθούν – να τους δώσει τη δυνατότητα να πλησιάσουν μορφές τέχνης όπως η λογοτεχνία, η μουσική, η σκηνοθεσία, οι κατασκευές κλπ» σημειώνουν τα μέλη του τμήματος και υπογραμμίζουν: «Φιλοδοξία μας να φέρουμε αυτό το είδος, μέσω της κούκλας, κοντά σε παιδιά, σχολεία και χώρους, που δύσκολα φθάνει ένα επαγγελματικό θέαμα».

Οι προσκλήσεις για παραστάσεις λοιπόν συνεχίζονται και το ΔΙ.ΣΤΗ.Μ.Α. επιθυμεί και σκοπεύει τη διάδοση του είδους, το οποίο μόνο χαρά μπορεί να τους δώσει.

Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου «Τριχωνίδα» στο Κεπετρί στα Αμπάρια Παναιτωλίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής κουκλοθεάτρων μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στα εξής τηλέφωνα: Λιάτσου Χριστοφορούλα 6931227712 και Κορδολαίμη Σοφία 6972260958 μέχρι τέλος Μαΐου 2017.

Θα ακολουθήσει πληρέστερη ενημέρωση για τη δράση.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος