Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, ο Ναυτικός Όμιλος Αιτωλικού σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσολογγίου και με την υποστήριξη και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οργανώνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ (Ε.Ο.Κ.-Κ.) τον Ανοικτό αγώνα «Διάπλους της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού 2017» για όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί η ΕΟΚ-Κ: Κανόε/Καγιάκ Σπρίντ, Κανόε/Καγιάκ Σλάλομ, Ωκεανικό καγιάκ, Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας SUP (StandUpPaddle),sit-on-top, sit-inkayak, seakayak και όλοι οι τύποι σκαφών Καγιάκ.

Ο αγώνας είναι μεσαίων αποστάσεων περίπου 15Km, και θα διεξαχθεί το Σάββατο 24/6 στις 17.00. Παράλληλα στο λιμάνι του Μεσολογγίου θα διεξάγονται αγώνες Special Olympics Kayaking 200μ.

Την Κυριακή 25/6 το πρωί στις 9.30 για όσους επιθυμούν έχει προγραμματιστεί βόλτα με όλα τα σκάφη στο νησί του Αί Σώστη (3,5 Χλμ δυτικά της Τουρλίδας) με τον ομώνυμο φάρο, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να το δηλώσουν από το Σάββατο 24/6. Στο λιμάνι στις 10.00 θα διεξαχθούν αγωνίσματα καγιάκ σκυταλοδρομίας, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να το δηλώσουν από το Σάββατο 24/6.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος