Η Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου και το Future Library, υποστηρικτής των Δημοσίων και Δημοτικών βιβλιοθηκών της Ελλάδας, σας θέλουν κοντά τους και σας προκαλούν να ζήσετε το πιο δημιουργικό και ευφάνταστο καλοκαίρι της ζωής σας!

Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο το Future Library διοργανώνει, σε συνεργασία με την Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου και 65 βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα, και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας, με τίτλο «Διαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη».

Το Future Library προσφέρει την εκπαίδευση των ανθρώπων των βιβλιοθηκών, την οργάνωση και την υποδομή της εκστρατείας. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι μόνο η θέληση για νέες εμπειρίες και ανιδιοτελή προσφορά στα παιδιά και την κοινότητα. Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Την αίτηση εθελοντισμού καθώς και σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στο www.futurelibrary.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: Διευθυντής Προγράμματος – Γιάννης Τροχόπουλος:  [email protected] Συντονιστής Προγράμματος – Δημήτρης Πρωτοψάλτου:  [email protected] Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου – Δήμητρα Λουκοπούλου: 26410 22393, [email protected]

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος