Σφραγίδα στον υποβιβασμό της έβαλε η Βέροια, αφού δεν κατέθεσε καν φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης. Ωστόσο κανονικά θα γίνει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Την Super League αποχαιρετάει οριστικά η Βέροια, που θα είναι μία από τις δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν από το πρωτάθλημα, αφού η ομάδα της Ημαθίας δεν κατέθεσε καν φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης. Αυτό, μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 με την «Βασίλισσα του Βορρά» να είναι η μόνη από τις ομάδες της Super League που δεν συμπλήρωσε καν φάκελο για να τον καταθέσει για την επόμενη σεζόν, στην αντίστοιχη επιτροπή της ΕΠΟ.

Η διορία για τις ομάδες έληξε χθες, ενώ η μη κατάθεση φακέλου για τις οφειλές, σηματοδοτεί αυτόματα τον υποβιβασμό της. Πλέον, τα παιχνίδια που απομένουν για την Βέροια, αυτά με τον ΠΑΣ, τον Παναιτωλικό, τον Αστέρα Τρίπολης και την Ξάνθη θα έχουν απλά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Την ίδια στιγμή από την Βέροια τονίζουν ότι έχουν καταθέσει φάκελο για την άδεια, αλλά η Επιτροπή ζήτησε συμπληρωματικά έγγραφα. Βέβαια, δεν διευκρινίζουν αν κατέθεσαν τα έγγραφα μέχρι χθες που ήταν η καταληκτική ημερομηνία.

Στο μεταξύ, ο Ροντρίγκες συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Αστέρα και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή για την 29η αγωνιστική.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος