Η ΔΕΗ προσπαθεί να προωθήσει τους Ηλεκτρονικούς Λογαριασμούς

Η ΔΕΗ καλεί τους πελάτες της στην επιλογή χρήσης ηλεκτρονικού λογαριασμού και ως… κίνητρο βάζει ένα επιπλέον κόστος 1€ στους έντυπους λογαριασμούς, κάτι που ουσιαστικά περιλαμβάνει το κόστος έκδοσης και αποστολής τους.

«Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται ο χρόνος και η ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της επιχείρησης, η εξοικονόμηση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων και η ουσιαστική ενίσχυση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών αειφορίας της» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΔΕΗ.

Πέραν των διαφημιστικών πρωτοβουλιών, η ΔΕΗ σχεδιάζει την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων στα καταστήματά της και γενικά σε κάθε επαφή με τον πολίτη, προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες της να εξοικειωθούν με τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και να τους χρησιμοποιούν αντί των έντυπων.

Επιλέγοντας τη λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού, ο πολίτης εκμεταλλεύεται και όλες τις δυνατότητες διαχείρισης θεμάτων του λογαριασμού ρεύματος όπως η δυνατότητα έκδοσης μηνιαίου λογαριασμού.

Τα παραπάνω θα τεθούν σε ισχύ από την 01.12.2018.

Στην περίπτωση που οι πελάτες προβούν σε εγγραφή στο e-bill και επιλέξουν λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού έως 31.12.2018 και στην περίπτωση που η χρέωση έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος