Ο φοιτητής άφησε σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της πράξης του – Τον βρήκαν οι γονείς του που πήγαν στην Πάτρα γιατί δεν απαντούσε στις κλήσεις τους από την Τετάρτη

Απαγχονισμένος στο δωμάτιο του, στην φοιτητική εστία, βρέθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής (14/6) ένας 23χρονος φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό, καθώς βρέθηκε από τους γονείς του κρεμασμένος από σωλήνες του καλοριφέρ μέσα στο δωμάτιο του, στις φοιτητικές εστίες στο Ρίο.

Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, οι γονείς του νεαρού φοιτητή, που μένουν στο Αγρίνιο, ανησύχησαν καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις τους στο τηλέφωνο από την Τετάρτη, ενώ τελευταία φορά που είχαν επικοινωνήσει τον άκουσαν παράξενα και με υπερβολικές ανησυχίες. Αποφάσισαν λοιπόν να μεταβούν στην Πάτρα. Όταν έφτασαν στο δωμάτιο, βρήκαν τον γιο τους κρεμασμένο, ενώ είχε αφήσει σημείωμα σε εμφανές σημείο που εξηγούσε τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Αμέσως οι γονείς του και οι υπεύθυνοι της εστίας κάλεσαν το ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά. Ο 23χρονος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ήταν νεκρός από το βράδυ της Πέμπτης.

Στο σημείωμα οι λόγοι που καταγράφονται δεν έχουν να κάνουν με ερωτική απογοήτευση ή μπούλινγκ. Σχετίζονται με ανησυχίες και προβληματισμούς.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος