Σημαντική διάκριση για δύο νεαρές αθλήτριες του Συλλόγου

Στο πρόγραμμα λειτουργίας προεθνικών ομάδων πετοσφαίρισης για τη στελέχωση του νέου κλιμακίου της ΕΣΠΕΔΕ συνεχίζουν δύο αθλήτριες του τμήματος πετοσφαίρισης του Παναιτωλικού.

Στο πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε στις αρχές του έτους, διακρίθηκαν οι αθλήτριες του Αγρινιώτικου συλλόγου Σοφία Αυδή και Μαρία Λαβράνου, γεννημένες τα έτη 2006 και 2007 αντίστοιχα, προκειμένου να πάρουν μέρος σε μίαν ακόμα προπόνηση αξιολόγησης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Φιλιππιάδας.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναιτωλικού, Παναγιώτης Στεργίου, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση των αθλητριών: «Αποτελεί για ‘μας σταθερό γνώμονα η γνωριμία των νέων παιδιών με τον αθλητισμό. Σαν Διοίκηση έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την ανάδειξη νέων αθλητριών και αθλητών στα αθλήματα που διατηρούμε τμήματα. Σίγουρα αποτελεί δικαίωση η κλήση αθλητριών μας σε κλιμάκια που έχουν σαν στόχο τη συμμετοχή στις εθνικές ομάδες κάθε αθλήματος. Δεν αλλάζουμε το πλάνο μας και συνεχίζουμε πάνω σ’ αυτό με στόχο τα παιδιά πρώτα απ’ όλα να ευχαριστιούνται το παιχνίδι και φυσικά οποιαδήποτε διάκριση είναι ευπρόσδεκτη.»

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη μοίρασαν συγχαρητήρια στον προπονητή του τμήματος Πετοσφαίρισης Γιώργο Ασημακούλα και τις αθλήτριες.

Στην φωτογραφία – από αριστερά: ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κορασίδων Σταύρος Βίτσιος, η αθλήτρια του Παναιτωλικού Μαρία Λαβράνου, η υπεύθυνη ανάπτυξης της ΕΟΠΕ Ιφιγένεια Τέφα, η αθλήτρια του Παναιτωλικού Σοφία Αυδή και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ασημακούλας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος