Στο δυναμικό της Εθνικής Ομάδας Καγιάκ Σπριντ Νεανίδων για το 2017 ανήκει πλέον η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου (ΝΟΜ), Ντρέ Πέπη, η οποία με επιμονή, πίστη και αγάπη για το άθλημα πέτυχε έναν σημαντικό στόχο της.

Στα τεστ της Εθνικής Ομάδας βέβαια έλαβε μέρος και μία ακόμη αθλήτρια του Ομίλου, η Μαρία Κατσαγάνη, η οποία αποτελεί άλλη μία ελπίδα για το Μεσολογγίτικο καγιάκ.

«Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον γυμναστή μας Δημήτρη Διαμαντόπουλο για την δουλειά που κάνει στο τμήμα ανάπτυξης και φυσικά τον ομοσπονδιακό τεχνικό σύμβουλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ισαάκ Βερενίδη, του οποίου το προπονητικό πρόγραμμα ακολουθεί. Επίσης ο κ. Βερενίδης  παρακολουθεί την εξέλιξη της με την συχνή του παρουσία στο Μεσολόγγι μαζί με τον αθλητή του και παγκόσμιο πρωταθλητή του canoe, Στέφανο Δημόπουλο» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΝΟΜ και υπογραμμίζει: «Δεν πρέπει να παραλείψουμε την μεγάλη επιτυχία μιας ακόμα Μεσολογγίτισσας πρώην αθλήτριας μας και νυν του Ν.Ο. Χανίων Αθηνάς Κέκελου που επιλέχθηκε και αυτή για την Εθνική Ομάδα Καγιάκ Σπριντ Γυναικών για το 2017».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος