Κατά τακτά χρονικά διαστήματα συναντήσεις εργασίας με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

Απόφαση για συναντήσεις εργασίας με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων κατά τακτά χρονικά διαστήματα πήρε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας.

Τρεις φορές το χρόνο και σε κάθε μία Δημοτική Ενότητα ξεχωριστά, θα λαμβάνει χώρα μία σύσκεψη με το σύνολο των εκπροσώπων των Κοινοτήτων, όπου θα καταγράφονται τα προβλήματά τους, θα συζητείται από κοινού ο τρόπος επίλυσής τους, ενώ ταυτόχρονα θα γίνεται έλεγχος της πορείας του έργου της Δημοτικής Αρχής.

Στόχος του Δημάρχου είναι οι Πρόεδροι ν’ αποκτήσουν σημαντικό και ουσιαστικό ρόλο στα όσα συμβαίνουν στο χώρο αρμοδιότητάς τους.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται παρουσία του Δημάρχου, συνεργατών του, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο κ. Βασίλης Γκίζας για τη συγκεκριμένη απόφαση δήλωσε: «Η ένωση όσο το δυνατόν περισσότερων δυνάμεων, αποτελεί για την Ναυπακτία μας εγγύηση προόδου. Στη νέα δημοτική θητεία που τώρα ξεκινά, φιλοδοξούμε να έχουμε στο πλευρό μας, ως πολύτιμους συνεργάτες, τους ανθρώπους που οι τοπικές κοινωνίες επέλεξαν να τους εκπροσωπήσουν. Με ειλικρινή διάθεση απέναντί τους και με πνεύμα συνεργασίας, στόχος μας είναι να επιλύσουμε τα περισσότερα από τα προβλήματα που απασχολούν κάθε σημείο του Δήμου μας, ακούγοντας καταρχάς εκείνους που έχουν άμεση επαφή μαζί τους. Για εμάς, ως νέα διοίκηση, από την 1η Σεπτεμβρίου του 2019, δεν υπάρχουν «δικοί μας και δικοί σας πρόεδροι». Είναι όλοι ισότιμοι συνομιλητές μας, που μαζί θα εργαστούμε για την ανάπτυξη του τόπου μας. Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος