Την έναρξη συνεργασίας με τον ΑΟ Αγρινίου σε επίπεδο Ακαδημιών ανακοίνωσε την Τρίτη (29/8) η ΑΕΚ B.C. Η Ένωση, στην προσπάθεια που κάνει για ανάδειξη ταλέντων από ολόκληρη την επικράτεια ξεκινάει κι επίσημα συνεργασία με τον Α.Ο.Α., ο οποίος εδρεύει στον μεγαλύτερο νομό της χώρας, με παράδοση ετών στον ατομικό και μαζικό αθλητισμό.

Η ηγεσία της Διοίκησης του Α.Ο.Α. έδωσε το «παρών» χθες (28/08) στο Καρπενήσι και στο «Μοντάνα», όπου προετοιμάζεται η «Βασίλισσα», παρακολούθησε την προπόνηση, ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και συζητήσει με τον προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλο και τα λοιπά στελέχη της ΑΕΚ. Παρόντες από πλευράς του Α.Ο.Α. ήταν ο Πρόεδρος Ντίνος Τσιαμάκης, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Καραχάλιος, ο Γενικός Γραμματέας Θοδωρής Καββαδίας και ο Τιμ Μάνατζερ της ομάδας, Γιώργος Ροκοπάνος.

Η ΑΕΚ B.C. εις ένδειξη αβρότητας προσέφερε μία (αγωνιστική) φανέλα της «Βασίλισσας», με τις υπογραφές των παικτών της, ενώ η Διοίκηση του Α.Ο.Α. ανταπέδωσε με το λάβαρο της ομάδας.

Τις επόμενες ώρες, αλλά και ολόκληρο το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κοινές δράσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις οποίες θα πιστοποιείται και επικυρώνεται η συνεργασία.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος