Τι άτομα ζητούνται – Που θα επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι

  • Ανοιχτή θέση εργασίας υπάρχει σε εισαγωγική εταιρεία που ψάχνει άτομο σε Αγρίνιο ή Μεσολόγγι. Η αγγελία της εταιρείας:

Εισαγωγική εταιρεία ζητά έναν κύριο από 35 έως 55 ετών, κάτοχο Ι.Χ., κάτοικο Αγρινίου ή Μεσολογγίου, για δίωρη πενθήμερη απογευματινή απασχόληση (6 με 8). Αμοιβή 325 ευρώ. Τηλ. 210 2513100.

  • Ανοιχτή θέση εργασίας υπάρχει και σε ακόμη μία εταιρεία στο. Η αγγελία της εταιρείας:

Η εταιρεία ‘ΔΥΝΑΜΗ’ ζητεί έμπειρο πωλητή και πωλητή για πωλήσεις X-VAN, για την προώθηση επώνυμων προϊόντων. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις έως 40 ετών, γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή, ευχάριστη εμφάνιση, δυνατότητα επικοινωνίας και δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail [email protected] ή στο φαξ 26410 48900.

Πάνω από 55 διαθέσιμες ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ»

Περισσότερες θέσεις εργασίας (πάνω από 55 θέσεις) μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (13/9) σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

720 μικρές αγγελίες – 110 ενοικιαστήρια

Στην Εφημερίδα θα βρείτε πάνω από 720 ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας και πάνω από 110 ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ για γκαρσονιέρες και διαμερίσματα προς ενοικίαση.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος