Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου για την Πρωτομαγιά

Κοινοποίηση

Ανακοίνωση των Εργαζομένων για την Εργατική Πρωτομαγιά

Ανακοίνωση για την Εργατική Πρωτομαγιά εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου, όπου εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και συμπαράστασή τους σε κάθε συνάδελφό τους εργαζόμενο Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.

“Έχουμε πλήρη επίγνωση των προταγμάτων της εποχής μας, και είμαστε υποχρεωμένοι να συμβάλουμε από το δικό μας μετερίζι, στην δημιουργία νικηφόρων αγώνων που θα τιμούν τη μέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς και δεν θα την ενταφιάζουν” σημειώνει το Σωματείο και υπογραμμίζει: “Εμείς οι Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αγρινίου δείχνουμε την απεριόριστη αλληλεγγύη μας και συμπαράσταση σε κάθε συνάδελφο Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα,που διώκεται, γιατί αγωνίζεται όχι μόνο για τους όρους επιβίωσής μας, αλλά και για την αξιοπρέπειά μας, για μια αξιοβίωτη ζωή”.

Οι εργαζόμενοι κλείνουν την ανακοίνωσή του τονίζοντας: “Νίκη στους δίκαιους αγώνες μας. Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά”.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: