Στον ΑΟ Αγρινίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Κασαμπαλής, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Αγρινιώτες την Δευτέρα 3 Ιουλίου. Ο 32χρονος center αγωνιζόταν την προηγούμενη χρονιά στον Αίολο Αστακού, στην Α2.

Η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Παίκτης της ομάδας μας θα είναι την επόμενη χρονιά ο Τάσος Κασαμπαλής. Ο 32χρονος center είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Διοίκηση και το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε στο Αγρίνιο για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Ο Κασαμπαλής την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Α2 με τα χρώματα του Αίολου Αστακού.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας».

Συνεχίζει ο Σταυρόπουλος ως βοηθός

Στο μεταξύ, ανακοινώσεις είχαμε και για το τεχνικό τιμ του Συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα, βοηθός του Χρήστου Μυριούνη παραμένει και για την επόμενη χρονιά ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ενώ λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή των ακαδημιών Δημήτρη Καρατσώρη.

Η ανακοίνωση του ΑΟΑ:

«Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά ο Χρήστος Σταυρόπουλος. Ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας Χρήστου Μυριούνη παραμένει στην ομάδα στη θέση του βοηθού προπονητή. Του ευχόμαστε και τη νέα χρονιά υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

– Λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή ακαδημιών Δημήτρη Καρατσώρη.»

Φωτογραφίες από τις υπογραφές με τον Κασαμπαλή:

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος