Συνολικά εφτά συλλήψεις αλλοδαπών στο Νομό την Τρίτη, για διάφορους λόγους

Εφτά συνολικά αλλοδαπούς συνέλαβαν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. την Τρίτη (13/2) σε διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, εκ των οποίων 6 Αλβανοί και ένας Πακιστανός. Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.:

-Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης (13/2) στο 69ο χιλιόμετρο της Ιονίας Οδού, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τρεις Αλβανοί ηλικίας 26, 27 και 31 ετών, διότι σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη χώρα.

-Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (13/2) στο Ξηροπήγαδο Ναυπακτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας Πακιστανός ηλικίας 31 ετών, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών για ληστεία και για παράβαση του νόμου για τα όπλα. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παράνομη οπλοφορία.

-Συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης (13/2) στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, τρεις Αλβανοί ηλικίας 22, 23 και 46 ετών, διότι σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος