Διήμερη περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία

Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα σε Αγρίνιο, Ναύπακτο, Αμφιλοχία και Μεσολόγγι έκαναν το διήμερο 22 και 23 Μαρτίου ο Παν. Κουρουμπλής και ο Δημ. Παπαδημούλης.

Επισκέφθηκαν αρχικά τον Δήμο Ναυπακτίας, όπου συνομίλησαν με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Λουκόπουλο, τους Αντιδημάρχους, καθώς και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμά Κοτρωνιά.

Στη συνέχεια, συναντήθηκαν με τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ναυπακτίας Ρήγα Νικόλαο, ενώ είχαν και συνάντηση με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μπέκο Κωνσταντίνο, καθώς και τον Στρατηγό Δυτικής Ελλάδας Τζουβάρα Αχιλλέα.

Το «παρών» έδωσε και ο πρώην Διευθυντής του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, Σταύρος Καραγκούνης.

Η επίσκεψη στον Δήμο Αγρινίου

Ο Βουλευτής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφθηκε επίσης τον Δήμο Αγρινίου και πιο συγκεκριμένα το Νοσοκομείο, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Ανδρέα Τσιώλη, την Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας Σούκη Ελένη, τον εκπρόσωπο Σωματείου Εργαζομένων Μαχαλιώτη Βαγγέλη και άλλα ιατρικά στελέχη.

Έπειτα, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, όπου συνομίλησε με τον Υποδιοικητή Ευστάθιο Πετράκη, τον Αξιωματικό Υπηρεσίας Πισιώλη Ευθύμιο και άλλα μέλη.

Κατά την επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου, συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλοακαρνανίας Ταξίαρχο Δημήτριο Παπαευθυμίου, τον Διευθυντή Ασφαλείας Μιχαήλ Τζιακώστα, τον Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο και τον Υποδιοικητή Τμήματος Δημήτριο Ματσούκα.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος