Παρουσία του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των δύο βρεφικών τμημάτων στον 5ο Βρεφονηπιακό Σταθμό, στην οδό Βαρνακιώτη και Αγρίου 1.

Πρόκειται για δύο νεοσύστατα τμήματα που φιλοξενούν 22 βρέφη έως 2,5 ετών και δημιουργήθηκαν όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου, για να καλύψουν ένα μεγάλο κενό: «Χαίρομαι που καταφέραμε να υλοποιήσουμε μια ακόμη δέσμευσή μας στους γονείς της πόλης. Τα δύο νέα τμήματα, των οποίων η λειτουργία προήλθε από ίδια έσοδα, δίνουν ανάσα στις νέες οικογένειες. Και αυτός είναι ο στόχος μας. Να καλύπτουμε ανάγκες και να δίνουμε λύσεις. Δουλεύουμε καθημερινά για την βελτίωση των συνθηκών μάθησης των παιδιών μας. Με παρεμβάσεις, όλο το προηγούμενο διάστημα, στο σύνολο των 24 Παιδικών Σταθμών της ευθύνης μας ολοκληρώσαμε εργασίες συντήρησης και επισκευές, εγκατάσταση πυρασφάλειας και κεντρικής θέρμανσης όπου δεν υπήρχε, αλλά και ανακαίνιση – ανακατασκευή των χώρων υγιεινής. Η προσπάθεια συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς».

Καλή σχολική χρονιά ευχήθηκαν στους μικρούς μαθητές ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φωτάκης, ο προέδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου, ο πρώην πρόεδρος Β. Καρακώστας, το μέλος του ΔΣ Θέμης Χασιώτης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος