Αφιέρωμα στον Κουρτ Βάϊλ το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο ΔΗΠΕΘΕ

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «ΣΑΒΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ», παρουσιάζει τη μουσική βραδιά «Αφιέρωμα στον ΚΟΥΡΤ ΒΑΪΛ», το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, ώρα 9 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.

Ο Κουρτ Βάϊλ υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Γερμανούς συνθέτες του 20ου αιώνα. Ο συνθέτης που επηρεάστηκε από τη τζαζ, τα στρατιωτικά εμβατήρια και φυσικά τα περίφημα καμπαρέ της περιόδου του μεσοπολέμου, ο συνθέτης που επέλεξε να αφοσιωθεί στο μουσικό θέατρο. Η μουσική διαδρομή του αφιερώματος θα ακολουθήσει αντίστροφη πορεία: ξεκινώντας από τον τελευταίο σταθμό του συνθέτη στην Αμερική, θα κάνει μια ενδιάμεση στάση στο Παρίσι για να ακούσουμε συνθέσεις του από τη συνεργασία του με τους Γάλλους ποιητές, για να καταλήξει στη Γερμανία και τη σύμπραξη του Βάιλ με τον Μπέρτολτ Μπρέχτ στο «Επικό θέατρο».

τραγούδι: ΕΥΓΕΝΙΑ ΓΡΕΝΤΖΕΛΟΥ
πιάνο, επιμέλεια κειμένων: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΛΙΑΝΗ
παρουσίαση, απαγγελία: ΒΑΪΑ ΣΠΥΡΕΛΗ
Στην τρομπέτα ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΝΤΑΣ

Τιμές εισιτηρίων: 10 € κανονικό, 6 € μειωμένο
Κρατήσεις εισιτηρίων τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο: 26410- 21158 από τις 9.00 π.μ – 13.00 μ.μ. Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται στο Ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης το Σάββατο 25-11-2017 από τις 11.00–13.00 και 19.00-21.00.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος