Στις 28 Απριλίου φέτος ο αγώνας

Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στο πλαίσιο των δράσεών της για την ανάπτυξη του φιλαθλητικού πνεύματος και των σχέσεων της αστυνομίας με την κοινωνία, διοργανώνει για όγδοη χρονιά τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 8χλμ «Άγιος Αρτέμιος» και παράλληλο αγώνα δρόμου 1χλμ για μαθητές δημοτικού.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου. Η εκκίνηση του αγώνα του 1χλμ. θα γίνει στις 17:30 και του αγώνα των 8χλμ. στις 17:45.

Για όλους τους συμμετέχοντες και στους δύο αγώνες θα υπάρχουν μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα, νερά, χυμοί, μικρογεύματα και κληρώσεις δώρων για τους μικρούς μαθητές, ενώ για τον αγώνα των 8χλμ. θα υπάρχουν και κύπελλα για τους πρωτεύσαντες στις κατηγορίες τους. Οι λεπτομέρειες του αγώνα περιγράφονται αναλυτικά στην προκήρυξη (βλ. ΕΔΩ).

«Καλούμε όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό να συμμετέχουν στην διοργάνωσή μας αυτή. Καλούμε επίσης τους γονείς των μαθητών δημοτικού, να φέρουν τα παιδιά τους να τρέξουν, να χαρούν και να ξεναγηθούν στο αστυνομικό μέγαρο. Να δουν και να μάθουν από πρώτο χέρι για την αστυνομία και τον ρόλο της» αναφέρει στο κάλεσμά της η Τοπική Διοίκηση.

Κατεβάστε τις δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα 1χλμ. (ΕΔΩ) και 8χλμ. (ΕΔΩ).

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος