Πρόσκληση δήλωσης συμμετοχής στην Θεατρική Συνάντηση

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Το Αιτωλικό» και η Θεατρική του Ομάδα, με τη συνδρομή του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μεσολογγίου, διοργανώνουν την 7η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων «Θεάτρου Όψεις».

Υπηρετώντας και αναδεικνύοντας το Ερασιτεχνικό Θέατρο, θα φιλοξενηθούν και φέτος Θεατρικές Ομάδες από τον νομό μας και από όλη την Ελλάδα!

«Επιστρέφουμε στις καλοκαιρινές ημερομηνίες του Ιουλίου με την συμμετοχή φυσικά και της δικής μας φετινής θεατρικής παραγωγής «Δείπνο Ηλιθίων»! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, το θεατρόφιλο κοινό της περιοχής μας για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια! Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των παραστάσεων καθώς και οι συμμετοχές των θεατρικών ομάδων!» αναφέρει ο Σύλλογος σε σχετική ανακοίνωσή του.

ΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, κάθε χρόνο, τιμάται ένας άνθρωπος των γραμμάτων και των τεχνών. Η αρχή έγινε με καλλιτέχνες που κατάγονται από την περιοχή. Την πρώτη χρονιά, τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Αιτωλικιώτης ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής, τη δεύτερη ο συντοπίτης ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, Χρήστος Καλαβρούζος. Ακολούθησε η Αιτωλικιώτισσα συγγραφέας και κριτικός θεάτρου Ροζίτα Σώκου. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός- συγγραφέας Γιάννης Καλατζόπουλος. Το 2016 τιμήθηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Καζάκος. Το 2017, σειρά είχε ένας εργάτης του Θεάτρου, ο Σκηνογράφος Βασίλης Ραμμόπουλος, με μακρόχρονη θητεία στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος