Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων ΜΒΑ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Αιτωλοακαρνανίας Ε.Ν.Α., διοργανώνουν το 5ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Εξωστρέφεια στην Περιφέρεια».

Το Συμπόσιο θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 (10:00-20:30) και τη Κυριακή 6 (10:30-14:00) Μαΐου, στον πολυχώρο της Δημοτικής Αγοράς του Αγρινίου, στην Πλατεία Δημάδη. Πραγματοποιείται δε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου.

Στοχεύει να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο αναφοράς μεταξύ επιχειρήσεων-τοπικής κοινωνίας-πανεπιστημιακής κοινότητας, ώστε να γίνει θεσμός, η απήχηση του οποίου με την πάροδο των ετών να ξεπεράσει αρχικά τα όρια του νομού αρχικά και στην συνέχεια αυτά της Περιφέρειας. Φέτος οι προσκεκλημένες επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών θα έχουν ενεργό ρόλο με συμμετοχή στα πάνελ συζήτησης, με προβολή προϊόντων τους, με εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και κυρίως με επικοινωνία και γνωριμία με τους φοιτητές και την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος