Στις 3 και 4 Ιανουαρίου

Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συνδιοργανώνει αυτή τη φορά με τον Δήμο Αγρινίου, το καθιερωμένο πλέον Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ Αγρινίου. Το τουρνουά φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Ιανουαρίου, στο καινούργιο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, στην αερογέφυρα Αγρινίου.

Τέσσερις ομάδες θα συμμετέχουν στο διαγωνιστικό μέρος και αυτές θα είναι: Η ομάδα των αστυνομικών, η ομάδα των δικηγόρων, η ομάδα των εμπόρων και η ομάδα των επαγγελματιών εστίασης.

Θα συμμετέχουν επίσης ο Σύνδεσμος Βετεράνων μπάσκετ Αγρινίου, καθώς και η ΕΣΚΑΒΔΕ, που θα πραγματοποιήσουν την μια μέρα αγώνα μεταξύ Βετεράνων μπάσκετ και την επόμενη αγώνα μεταξύ νέων.

«Το χθες και το αύριο της πόλης μας στο μπάσκετ, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι φορείς που συμμετέχουν, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τους συμπολίτες μας που χρήζουν της βοήθειάς μας» αναφέρουν οι διοργανωτές για το τουρνουά.

3.000 εισιτήρια για φιλανθρωπικό σκοπό

Φέτος έχουν εκδοθεί 3.000 εισιτήρια αξίας 2 ευρώ το καθένα, τα οποία ήδη διατίθενται απ’ τους φορείς των ομάδων που θα συμμετέχουν. Τα έσοδα φέτος θα διατεθούν ως εξής: Τα δύο τρίτα στην αγορά τροφίμων για την στήριξη των συσσιτίων της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο καθώς και την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου στο Αγρίνιο. Το ένα τρίτο για την οικονομική στήριξη ανθρώπων που χρήζουν βοηθείας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος