Σε τι αφορά το έργο

Στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε τοπικές κοινότητες προχωρά ο Δήμος Αγρινίου. Πρόκειται για την υλοποίηση του έργου: «Επέκταση δικτύων δημοτικού φωτισμού και αποκατάσταση / αναβάθμιση παλαιών και κατεστραμμένων δικτύων και ιστών φωτισμού», προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Η παρέμβαση αφορά την ολοκλήρωση – συμπλήρωση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού στις οδούς Δυρού, Αεροδρομίου στην Τ.Κ. Δοκιμίου, φωτισμού του γηπέδου στην Τ.Κ. Δοκιμίου, στην Τ.Κ. Παντάνασσας και του γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ στον εξωτερικό χώρο του Παπαστρατείου Εκπαιδευτηρίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου είπε σχετικά: «Το έργο προδιαγράφει τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού φωτισμού, όπως τον υπαγορεύουν οι σύγχρονες απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας με χρήση της νέας τεχνολογίας και ταυτόχρονη εξοικονόμηση πόρων. Καταφέραμε και σταδιακά υλοποιούμε την μεγαλύτερη παρέμβαση που έχει γίνει στην πόλη για το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού. Καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια εξασφαλίζουμε πόρους για να υλοποιήσουμε έργα ουσίας. Βελτιώνουμε την εικόνα της περιοχής και ενδυναμώνουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, πεζών και οδηγών. Συνεχίζουμε ακούραστα την προσπάθειά μας για να αποδίδουμε στους πολίτες σημαντικά έργα».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος